06 511 698 03
Hotels & Appartementen:
Ook voor grote onthardingsinstallaties bent u bij Best Water Choice aan het juiste adres. De toepassingsmogelijkheden zijn legio. Denk bijvoorbeeld aan de hotels, appartementen, wasserij, camping, kapsalon, restaurant, autowasstraat, agrarische sector enzovoort.

Vanaf de start in 1992 is doorlopend praktische en theoretische kennis vergaard. Dit stelt ons in staat om voor iedere toepassing de meest geschikte installatie aan te bieden. Hiertoe analyseren we allereerst de samenstelling van het te behandelen water. Wateranalyse, toepassing, waterverbruik en klantwensen vertalen wij vakkundig naar een voorstel voor een installatie op maat, die perfect aansluit bij uw praktijksituatie.
Hier ziet u de technische gegevens van een aantal grote waterontharders.
Besturing mogelijkheden:
T
- tijdklok enkel
EM - elektronisch enkel
EMD - elektronisch duplex (parallel)

Daarnaast zijn deze ontharders ook geschikt voor het verwijderen van Fe2 (ijzer) uit het water, vraag ons naar limitatie. Deze tank systemen zijn ook geschikt voor andere tankvullingen en dus inzetbaar voor andere doeleinden (o.a. actieve koolstof, pH neutralisatie, reductie zwevende delen, mangaan & ijzerverwijdering enz.)

Ook op maat:
Zoals u ziet kunnen wij waterontharders leveren voor grote capaciteiten. Maar mocht u nog grotere of andere formaten willen beschikken neem dan gerust contact met ons op.
BWC levert ook ontharders op maat.
Verdere technische specificaties:
Best Water Choice
Voor de Blanken 17
7963 RP Ruinen
T. 0522 - 471147
F. 0522 - 471047
Wilt u meer informatie over industriele /commerciele waterontharding dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande link.
Deze informatie aanvraag is geheel vrijblijven en zonder enige verplichting.

Appartementen & Hotels