06 511 698 03
E.SYBOX
Mini
Drukverhoger
EVOLUTIE IN DRUKVERHOGING
ENERGIEBESPARING BESPAAR TOT 50% IN VERGELIJKING TOT ELKE TRADITIONELE OPLOSSING
WATERPOMPSYSTEEM
VOOR DRUKVERHOGING
GARANDEERT EEN CONSTANTE
WATERDRUK
STILLE WERKING
GEEN TRILLINGEN
GEREDUCEERD ENERGIEVERBRUIK
ZEER COMPACTE AFMETINGEN
INSTALLATIE OPTIES: HORIZONTAAL, VERTIKAAL
INSTALLATIE AAN DE MUUR MOGELIJK
DOOR GEBRUIK E.SYWALL

SNELLE INSTALLATIE

EENVOUDIG AANPASSEN INSTELIINGEN
VOORZIEN VAN DUIDELIJK DISPLAY
GEMAKKELIJK IN ONDERHOUD
E.SYSBOX mini is de ideale oplossing voor constante waterdruk in een huishoudelijke omgeving. De e.sybox mini is revolutionair en compleet, de e.sybox mini heeft een fluisterstille werking bij maximale prestaties en kan snel en eenvoudig geïnstalleerd worden.
Gegarandeerd een constante waterdruk bij elke gewenste waterafname tevens wordt ook
het energieverbruik geminimaliseerd.
Dankzij zijn compacte bouw kan de e.sybox mini bijna overal geïnstalleerd worden, zelfs onder de gootsteen of in kleine slecht geventileerde ruimtes.

e.sybox mini, het meest compacte en geavanceerde drukverhogingssysteem ter wereld.

TECHNISCHE SPECIFICATIES:
P1 Max 800 Watt
Q Max 80 Liter per Minuut
H Max 5,5 Bar
Aanzuigdiepte 8 Meter
Afmetingen (mm) 439 x 263 x 236
De e.sybox mini drukverhoger is de oplossing als het gaat om een te lage druk of sterk wisselende druk op uw waterleidingsysteem in- en om uw woning. De e.sybox is verkrijgbaar in een uitvoering voor plaatsing tussen de waterleiding en voor gebruik vanuit een natuurlijke bron.

Het is een compleet systeem bestaande uit pomp, watergekoelde elektromotor met frequentieregeling, voordrukbeveiliging en drukvat in een geluidsabsorberende behuizing. De frequentieregeling heeft als groot voordeel dat de druk uiterst stabiel is.

Energiezuinig en uiterst stil
Bijkomend voordeel is het lage stroomverbruik en de stille werking. De pomp zal op en af toeren naar gelang er afname is zodat de ingestelde druk te allen tijde gehandhaafd blijft. Het installeren is eenvoudig doordat de drukverhoger als een compleet systeem stekkerklaar aangeleverd wordt. Door zijn bouw kan de hydrofoorinstallatie zowel staand als liggend geplaatst worden waardoor hij uitermate weinig ruimte in beslag neemt.

Plug & play
De watergekoelde motor zorgt er in combinatie met de geluidsabsorberende behuizing voor dat het systeem uitzonderlijk geluidsarm is. U als eindgebruiker / installateur hoeft alleen uw aanvoerleiding en persleiding aan te sluiten. Na het insteken van de stekker in het stopcontact is het systeem bedrijfsklaar. De werkdruk is te allen tijden eenvoudig omhoog of omlaag bij te stellen.

Twee uitvoeringen
De e.sybox mini is verkrijgbaar in een uitvoering voor plaatsing tussen de waterleiding (DAB artikelcode 60173408) en voor gebruik vanuit een natuurlijke bron (DAB artikelcode 60163600). Bij gebruik tussen de waterleiding dient de pomp voorzien te zijn van een onderdrukbeveiliging. Dit heeft te maken met de veiligheidseisen die gesteld zijn door VEWIN om de kwaliteit van ons drinkwater te beschermen. Let hierop bij aankoop en geef de toepassing door of refereer aan de DAB artikelcode.
Installatie video’s

Technische Data

Quick Start Gids

Handleiding
Downloads

Brochure

Bel mij terug:

Wilt u meer informatie over dit systeem vul dan uw naam en telefoonnummer in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.