06 511 698 03

In bad of douche:


Wanneer u voor het eerst een bad of een douche hebt genomen in zacht water, dan zal u nooit meer ander water willen gebruiken. Zacht water geeft u een schoon en fris gevoel, een weldaad voor uw huid. Kalkaanslag / zeepaanslag in de badkuip of op de tegels van uw douchecal behoren met zacht water tot het verleden.

Sneller schoonmaken:


Een groot aantal van uw schoonmaakmiddelen heeft u bijna niet meer nodig, omdat schoonmaken door het gebruik van zacht water sneller en gemakkelijker gaat dan ooit tevoren. Geen lastige zeeprand meer in uw badkuip, geen vlekken meer op uw tegels, geen aanslag meer in de gootsteen. Dat bespaart tijd...en geld.

Bij de warmwatervoorziening:


Met zacht water zal er geen ketelsteeen afzetting meer plaats vinden in uw boiler, geiser, leidingen en alle andere warmwaterelementen. Dit verlengt niet alleen de levensduur van uw apparatuur, maar geeft een aanzienlijke besparing op uw stookkosten.

In de ontspanningsruimte:


Het schoonmaken van uw bar is nog nooit zo makkelijk geweest, gemixte drankjes met water smaken gewoonweg lekkerder, en de ijsblokjes in uw drankjes zijn helderer.

Bij de was:


Uw wasmachine gaat veel langer mee met zacht water. Er vormt zich geen ketelsteen meer op het verwarmingselement, de kleppen en andere bewegegende onderdelen, het geen de levensduur van uw machine aanzienlijk verlengd. Daarbij komt uw wasgoed niet alleen witter en helderder uit de was, maar ook zachter. Met zacht water heeft u aanzienlijk minder zeep nodig per wasbeurt en blijven er geen zeepresten achter in uw wasgoed.
 

In de keuken:


Nooit meer lastige kalkaanslag op uw keukenapparatuur zoals vaatwasser, koffiezetapparaat, waterketel enz. Uw afwas sprankelend schoon en zonder kalkvlekken, zelf afdragen is bijna niet meer nodig. Maar nog belangrijker, uw eten en drinken smaken veel beter indien zij bereid zijn met zacht water.
Best Water Choice
Voor de Blanken 17
7963 RP Ruinen
T. 0522 - 471147
F. 0522 - 471047
(c) BWC 2017
Uit deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend

Voordelen